קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות24
מגזין

סלסה טומטילו

סלסה טומטילו
Tomatillo Salsan הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, עלי כוסברה קלים, פלפל חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד tomatillo, בצל ירוק, כוסברה, פלפל jalapeo, מיץ ליים טרי, ומלח. כיסוי וצינה 1 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
TomatillosTomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. מערבבים באבוקדו רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.