קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

סלסה מקסיקנית II

סלסה מקסיקנית II
מקסיקני Salsan השני עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 33 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פלפלים סראנו, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), סלסה מקסיקנית, ו סלסה מקסיקנית.

הוראות

1
Place roma (plum) tomatoes and serrano pepan in a medium saucepan over medium high heat with enough water to cover. מביאים לרתיחה. מרתיחים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מחום ולנקז.
3
מניחים עגבניות רומא, פלפלים סראנו, בצל, כוסברה ושום בבלנדר או מעבד מזון. מחית על 30 שניות, או כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מעבירים לקערה מנה בינונית, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."