סלסה עגבניות צהובה אש ופירות
סלסת עגבניות צהובה אש ופירות עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זרעי כוסברה סדוקים, שמן זית, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלסה עגבניות צלויה באש, עגבניות קלויות באש ומרק שעועית שחורה עם סלסה תירס טרי, ו סלסה עגבניות אדומה וצהובה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב עגבניות, צ 'ילה, מנגו, בצל אדום, וג' ינג ' ר.
שמן חם בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כוסברה ומבשלים, ערבוב, עד חום בינוני, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים בזהירות סוכר חום, חומץ ומלח.
יוצקים תערובת תבלינים חמה על תערובת עגבניות ולתת לעמוד 30 עד 60 דקות עבור טעמים להתפתח. ממש לפני ההגשה, מערבבים בצל ירוק.
* לפצח זרעים באמצעות מרגמה ועלי, או לאטום אותם בשקית ניילון לחסל עם מערוך.
חום לפי הטעם: אתה יכול לשלוט בחום של סלסה על ידי התאמת החום של צ ' ילי. חותכים את החלק העליון של כל צ ' ילה, כדי להיות בטוח לחתוך דרך הצלעות והזרעים, שבו קפסאיצין מתחם הפקת חום מרוכז. בדוק את האש של צ 'ילה על ידי נגיעה בחלק העליון של הלשון שלך (כל צ' ילה יש רמת חום שונה). התאם את החום, אם אתה רוצה סלסה מתונה יותר, על ידי פיצול צ ' ילה וגירוד כמה או את כל הצלעות והזרעים. אם העור שלך רגיש, ללבוש כפפות מטבח או להחזיק צ ' ילי עם מזלג-ולא לגעת בעיניים שלך.