סלסה שעועית שחורה
סלסת שעועית שחורה יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. מתאים ל-6 ומחירו 57 סנט למנה מנות. לארוחה זו יש 212 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אם יש לכם שבבי טורטייה, מיץ ליים, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 33% . סלסת שעועית שחורה ושחור עיניים , סלסת שעועית שחורה וסלסת שעועית שחורה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מסננים את השעועית, שומרים 1 כף נוזלים. מערבבים בקערה מיץ ליים, מחצית מהשעועית ונוזל השעועית השמורה. מועכים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את שארית השעועית, הכוסברה, הבצל, השום, העגבניות והמלח.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לה מרקה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.