סלעי צדפות בצלע.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלעי צדפה בצלע. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולון, פרמזן, פלחי לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, ויסקי עם קרח., ו סלעים אנגליים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה קטנה לשלב את התרד, בצל, פרמזן, חמאה, יין, פלפל קאיין, ופלפל שחור. תקלף את הצדפות ותשאיר אותן על הצדפה. למעלה עם כף גדושה של תערובת תרד ולסדר אותם על תבנית אפייה.
הסר מן הארוגים ומעל כל אחד עם פרוסת עגבניות וגבינה. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס.
מעבירים את הצדפות למגש הגשה ומגישים עם חתיכת לימון ורוטב חריף טוב. תהנו!