קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלק, דובדבנים כבושים וסלט שאלוט פריך

סלק, דובדבנים כבושים וסלט שאלוט פריך
סלק, דובדבנים כבושים וסלט שאלוט פריך יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך שאלוט, זרעי שומר, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, קלמרי בגריל עם פטרוזיליה וסלט שאלוט כבוש, ו סלט כרוב וסלט סלק עם רוטב שאלוט חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בתבנית אפייה קטנה, לזרוק את הסלק עם שמן זית, טימין, שום ו 1/4 כוס החומץ ועונה עם מלח ופלפל שחור. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצולים במשך כ 1/2 שעות, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר מעט.
4
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את הדובדבנים עם זרעי שומר, סוכר, 3/4 כוס מים ואת הנותרים 1/4 כוס חומץ ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
6
בסיר גדול, לחמם 2 אינץ ' של שמן קנולה על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את שאלוט פרוס ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהם חום זהוב, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלים מטוגנים מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8
לקלף את הסלק ולפרוס אותם בעובי 1/4 אינץ'. מסננים את סלק בישול נוזלי לתוך קערה גדולה. כפית 2 כפות של נוזל כבישה דובדבן לתוך הקערה יחד עם מיץ לימון להקציף לשלב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל שחור. מסננים את הדובדבנים וזורקים את הנוזל הכבישה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
9
סדר את הסלק על מגש. לזרוק את המזונה ודובדבנים בקערה עם הרוטב. תלוש את הירוקים מעל הסלק, מקשטים בצלצלים המטוגנים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך