סלק יוגורט עם עשבי תיבול
סלק יוגורט עם עשבי תיבול נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 85 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, טרגון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), סלק קושומביר-סלט סלק עם יוגורט, ו סלט סלק קלוי עם עשבי תיבול ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלק בתבנית אפייה קטנה ומוסיפים מים חמים לבוא 1/2 " למעלה הצדדים של המנה; העונה עם מלח. מכסים סלק עם פיסת נייר קלף, ולאחר מכן לכסות צלחת בחוזקה עם נייר כסף.
לבשל סלק עד מכרז, על 1 שעה.
הסר סלק מתבנית אפייה, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לשפשף את עורות עם מגבת נייר. סלק באח גס.
מערבבים סלק, יוגורט, מנטה קצוצה,טרגון, שמן, ו 2 כפיות חומץ בקערה בינונית; מתבלים במלח ועוד חומץ, אם תרצה. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות כדי לתת לטעמים להתמזג.
יוגורט סלק מעולה עם עלי נענע.
לעשות קדימה: סלק יוגורט יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.