תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק כבוש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח גס, זרעי כוסברה, סלק וסלק זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-36 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד חומץ, יין, 1 1/4 כוסות מים, הסוכר, והמלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מיד לשפוך מלח על סלק, מחלק באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קייל
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו להתקרר לחלוטין. מכסים כל מיכל, ומקררים 7 עד 10 שעות.
3
מגישים קר או בטמפרטורת החדר. סלק כבוש יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 3 שבועות.