סלק כבוש במי מלח עם זנגביל וכתום
סלק כבוש במי מלח עם זנגביל וכתום נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 244 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי תבלין כבישה, ג'ינג'ר ידית, גרידה כתומה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1437 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק קלוי עם כתום וג'ינג'ר, ו סלק זנגביל כתום עם גזר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את תרבות המתנע הצמחי למים מסוננים בחצי כוס ומקציפים בדבש עד שהדבש משולב היטב במים. אפשר למתנע לשבת בטמפרטורת החדר במשך כחמש דקות בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.לזרוק יחד סלק, ג ' ינג ' ר, גרידה כתומה ותבלינים כבישה יחד בקערת ערבוב.
שכבה תערובת זו לתוך צנצנת מייסון.מכסים סלק עם התרבות starter, הוספת מים מסוננים, במידת הצורך, כדי להטביע אותם לחלוטין מתחת לנוזל. לשקול את הסלק למטה, אם יש צורך, אז הם לנוח מתחת לרמה של נוזל ולאפשר להם להתסיס בטמפרטורת החדר במשך שלושה עד שבעה ימים לפני ההעברה למקרר.