סלק לחג ההודיה
אם יש לך עמילן תירס, סוכר חום, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו והסלק ממשיך. (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלק לסיר גדול.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את הסלק על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הסלק הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 10 דקות; לנקז.
לטאטא יחד את הסוכר החום, חומץ, מים, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן בסיר.
מוסיפים את הסלק והחמאה, הופכים את החום למדיום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כדקה או שתיים. הרוטב לא יהיה דביק-עבה, אבל עדיין יוצק יפה.