סלק מצופה מלח עם אבוקדו, לבנדר ותימין
סלק מצופה במלח עם אבוקדו, לבנדר, ותימין יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, שמפניה חומץ, מאש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: סלק מצופה במלח עם קרם פרשה חזרת, תפוח אדמה אפוי מצופה מלח עם טימין בקר טחון ורוטב, ו סלק קלוי לבנדר.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב חלבונים ביצה, 3 ק " ג. מלח, 1/3 כוס טימין, 1/4 כוס לבנדר, פלפל, ו 1/2 כוס מים, ערבוב עם הידיים שלך עד מלח מצופה באופן שווה ומרגיש כמו חול רטוב.
כפית מספיק של תערובת המלח לתוך 9-by 13-in. תבנית אפייה כדי לעשות 1/4-in. שכבה במחבת. סדר סלק על גבי מבלי לתת להם לגעת. תל שנותר מלח על כל סלק, לחיצה עם הידיים כדי לכסות לחלוטין ולעשות קרום.
אופים סלק עד רך מאוד כאשר פירסינג דרך מלח, על 1 1/4 שעות.
לתקוע קצה של סכין שולחן לתוך קרום מלח על 1 ב. מסלק וברז עם פטיש כדי לפצח את הקרום. הזז והקש סכין ב 1/2-in. במרווחים במעגל סביב סלק. לשחרר סלק מהקרום ולהרים החוצה. חזור עם סלק שנותר.
בואו סלק לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בקערה בינונית, להקציף יחד שמן זית, חומץ, שאלוט, פלפל, ומלח שנותר, טימין, לבנדר. כף 1 כף. להתלבש לקערה שנייה ו 1/2 כף. להתלבש לקערה שלישית.
מברישים מלח שנשאר מסלק עם מברשת מאפה. לקלף סלק לחתוך טריזים דקים.
מוסיפים סלק זהוב ואבוקדו לכמות הגדולה ביותר של רוטב.
מוסיפים סלק אדום לקערה עם 1 כף. רוטב, ו mche קערה עם 1/2 כף. רוטב. מערבבים בעדינות כל אחד למעיל. מחלקים סלק, אבוקדו, ו mche בין 6 צלחות סלט.
* תוכן נתרן לא ניתן לחשב במדויק.