קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות51
מגזין

סלק שפמנון עם רוטב טרטר Zesty

סלק שפמנון עם רוטב טרטר Zesty
שפמנון Beignets עם רוטב טרטר Zesty הוא pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חלבונים ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מצוין. נסו שפמנון קריאולי עם רוטב טרטר, נגיסי שפמנון ברוטב טרטר, ו Po ' boy שפמנון מושחר עם רוטב טרטר אור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח 1/4 כפית. תיבול המפרץ הישן. מסדרים פילה על מתלה משומן קלות במחבת broiler מרופדת אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
2
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג והוא אטום ברחבי. דק קוצצים דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מבשלים בצל קצוץ, פלפל, וסלרי ב 1/2 כף. שמן חם במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים בירה בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד רשם מדחום 105 עד 11
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום; להוסיף שמרים, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
6
העברת תערובת שמרים לקערה גדולה; מערבבים בירקות, חלב, קמח, רוטב חם, שפמנון, הנותרים 1 כף. שמן, ונותר 1 כפית. תיבול המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
שפמנוןשפמנון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
8
לנצח חלבונים ביצה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך תערובת שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
יוצקים שמן צמחי לעומק של 2 אינץ ' לתנור הולנדי או טיגון חשמלי עמוק שומן; חום עד 36
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
10
זרוק הבלילה, על ידי ערימות כף, לתוך שמן חם; ומטגנים, בקבוצות, 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
12
מגישים עם רוטב טרטר, אם תרצה, פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב טרטררוטב טרטר
13
הערה: לשמור על beignets חם בתנור 225 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.