סלק, תפוח וסלט אגוזים
אם יש לכם רדיקיו, סבתא סמית תפוח, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחים, סלק ואגוזים, סלט סלק אגוזים, ו סלט סלק ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סלק עם שמן זית, לעטוף בנייר אלומיניום חובה כבדה.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד הסוף; מגניב. לקלף סלק, לחתוך לרצועות דקות.
להקציף יחד חומץ יין לבן ו -4 המרכיבים הבאים. בהדרגה לטאטא בשמן ירקות ואגוזים עד מעורבב.
מסדרים אנדיב וקנדיקיו על צלחות בודדות; למעלה עם פרוסות תפוח ורצועות סלק.
טפטוף שווה עם ההלבשה, ומגישים מיד.