קושימומחה
מוכן ב19 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות31
מגזין

סמבוסק

סמבוסק
סמבוסק עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1019 קלוריות. מתכון זה משמש 15. אם יש לכם מים, צנוברים, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 שעות ו -5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מכניסים את הקמח למיקסר ואז מוסיפים את הסוכר, המלח, השמרים והשמן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בואו לערבב במשך 3 עד 5 דקות. ואז התחילו להוסיף את המים הקרים לאט עד שהם יוצרים כדור גדול (הוסיפו עוד קמח אם הבצק דק/ רופף).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בואו לערבב עוד 15 דקות. ואז נותנים לבצק לנוח 15 דקות. הפעל שוב את המיקסר וערבב את הבצק למשך 15 דקות נוספות, ואז תן לנוח עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכניסים את הבצק לתבנית ומכסים את החלק העליון קלות בשמן קנולה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. ואז הכניסו למקרר ותנו לנוח למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצרים כדורים של 7 אונקיות עם הבצק ומגלגלים קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
שים אותם בתיבת הוכחה בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות לאחר שאתה מגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הניחו את הכדורים זה לצד זה והניחו עליהם כיסוי הדוק מאוד כך שלא יכניסו אוויר, אחרת הוא יתייבש.
8
לבשר: במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו את הבצל ב -4 כפות מהחמאה עד שהם מזהיבים. ואז מוסיפים פנימה את כל פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. לאחר מכן מוסיפים את הבשר וממשיכים לערבב כדי למנוע גושים. מבשלים את הבשר במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
במחבת אחרת מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות עד שהיא חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הצנוברים ומבשלים עד להזהבה, כ -3 דקות, תוך ערבוב כדי שהצנוברים לא יישרפו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
11
לאחר צנוברים מבושלים, יוצקים על גבי בשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
תנו לבשר להתקרר בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
לוקחים את כדורי הבצק ומשטחים אותם לצורת צלחת בעובי של פחות מ-1/2 אינץ'. השתמש בכוס בצורת עגול כדי לחתוך 4 חתיכות בצק. לאחר מכן קחו 4 כפות מתערובת הבשר והכניסו לבצק. מקפלים לשניים וצובטים את הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר גדול עד שהוא חם מאוד. מטגנים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט