סמבוסק עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1019 קלוריות. מתכון זה משמש 15. אם יש לכם מים, צנוברים, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 שעות ו -5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מכניסים את הקמח למיקסר ואז מוסיפים את הסוכר, המלח, השמרים והשמן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בואו לערבב במשך 3 עד 5 דקות. ואז התחילו להוסיף את המים הקרים לאט עד שהם יוצרים כדור גדול (הוסיפו עוד קמח אם הבצק דק/ רופף).
הניחו את הכדורים זה לצד זה והניחו עליהם כיסוי הדוק מאוד כך שלא יכניסו אוויר, אחרת הוא יתייבש.
8
לבשר: במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו את הבצל ב -4 כפות מהחמאה עד שהם מזהיבים. ואז מוסיפים פנימה את כל פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. לאחר מכן מוסיפים את הבשר וממשיכים לערבב כדי למנוע גושים. מבשלים את הבשר במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לוקחים את כדורי הבצק ומשטחים אותם לצורת צלחת בעובי של פחות מ-1/2 אינץ'. השתמש בכוס בצורת עגול כדי לחתוך 4 חתיכות בצק. לאחר מכן קחו 4 כפות מתערובת הבשר והכניסו לבצק. מקפלים לשניים וצובטים את הבצק יחד.