סמבוסק
סמבוסק עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1019 קלוריות. מתכון זה משמש 15. אם יש לכם מים, צנוברים, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 שעות ו -5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מכניסים את הקמח למיקסר ואז מוסיפים את הסוכר, המלח, השמרים והשמן.
בואו לערבב במשך 3 עד 5 דקות. ואז התחילו להוסיף את המים הקרים לאט עד שהם יוצרים כדור גדול (הוסיפו עוד קמח אם הבצק דק/ רופף).
בואו לערבב עוד 15 דקות. ואז נותנים לבצק לנוח 15 דקות. הפעל שוב את המיקסר וערבב את הבצק למשך 15 דקות נוספות, ואז תן לנוח עוד 15 דקות.
מכניסים את הבצק לתבנית ומכסים את החלק העליון קלות בשמן קנולה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. ואז הכניסו למקרר ותנו לנוח למשך הלילה.
יוצרים כדורים של 7 אונקיות עם הבצק ומגלגלים קלות עם קמח.
שים אותם בתיבת הוכחה בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות לאחר שאתה מגלגל אותו.
הניחו את הכדורים זה לצד זה והניחו עליהם כיסוי הדוק מאוד כך שלא יכניסו אוויר, אחרת הוא יתייבש.
לבשר: במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו את הבצל ב -4 כפות מהחמאה עד שהם מזהיבים. ואז מוסיפים פנימה את כל פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. לאחר מכן מוסיפים את הבשר וממשיכים לערבב כדי למנוע גושים. מבשלים את הבשר במשך 15 עד 20 דקות.
במחבת אחרת מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות עד שהיא חמה.
מוסיפים את הצנוברים ומבשלים עד להזהבה, כ -3 דקות, תוך ערבוב כדי שהצנוברים לא יישרפו.
לאחר צנוברים מבושלים, יוצקים על גבי בשר מבושל.
תנו לבשר להתקרר בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
לוקחים את כדורי הבצק ומשטחים אותם לצורת צלחת בעובי של פחות מ-1/2 אינץ'. השתמש בכוס בצורת עגול כדי לחתוך 4 חתיכות בצק. לאחר מכן קחו 4 כפות מתערובת הבשר והכניסו לבצק. מקפלים לשניים וצובטים את הבצק יחד.
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר גדול עד שהוא חם מאוד. מטגנים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות מכל צד.