סמוסה טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Samosas טורקיה. מנה אחת מכילה 3584 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 355 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-371 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבקת אפייה, זרעי חרדל חום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סמוסה דל שומן, סמוסה, ו סמוסות בסיסיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה.
מוסיפים את הקיצור ומשתמשים בבלנדר מאפה או 2 מזלגות כדי לחתוך את הקיצור לתערובת הקמח עד שהוא דומה לארוחה גסה. בהדרגה להוסיף את המים בקבוצות 3 ולהשתמש בבלנדר מאפה או מזלגות כדי לעבוד אותו בעדינות לתוך הבצק (הבצק יהיה שאגי בהתחלה).
מעבירים למשטח עבודה, ולשים את הבצק עד שהוא התייבש ומתחיל להחליק, כ 5 דקות (פני השטח של הבצק עדיין יופיעו שאגי; זה יהיה להחליק במהלך מנוחה). לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל, garam masala, זרעי חרדל, זרעי כמון, אבקת קארי ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד זרעי החרדל מתחילים פופ הבצל הוא שקוף, על 3 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 30 שניות.
הסר את המחבת מן החום ולהוסיף את טורקיה, פירה, אפונה, צ ' ילי חם ומערבבים לשלב. התאם את התיבול לפי הצורך במלח והנח בצד כדי לאפשר להתקרר לפני מילוי הסמוסות.
מחלקים את הבצק samosa ל 6 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. על משטח מקומח קלות באמצעות מערוך מקורפל, לגלגל כל כדור לתוך מעגל מודד על פני 8 אינץ 'והוא בערך 1/8 אינץ' עבה. עשו קדימה: עיגולים של בצק סמוסה יכולים להתבצע קדימה, שכבות בין יריעות של נייר שעווה, עטוף בשכבה כפולה של פלסטיק, ומקורר במשך 24 שעות או קפוא עד 3 חודשים. להפשיר לפני השימוש.
חותכים את עיגולי הבצק לשניים, כך שיש 12 חצאי עיגולים. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש קלות את הקצה השטוח של 1 חצי עיגול עם מים ואז לקפל 1 פינה למעלה ושוב באמצע. מקפלים את הפינה השנייה מעל לעשות משולש, וצובטים את פינות המשולש לאטום (להשאיר את הצד המעוגל פתוח). החזק את המשולש ביד שלך עם הצד פתוח מעוגל כלפי מעלה ולתת לבצק ליפול פתוח כדי להפוך קונוס. ממלאים במילוי 1/4 כוס, מברישים קלות את הקצה הפתוח הנותר של הבצק במים ואז צובטים לאורך הצד המעוגל כדי לאטום. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. לעשות קדימה: סמוסה מלא יכול להיות קפוא, עטוף היטב פלסטיק, עד 3 חודשים. מטגנים אותם ממצב מופשר חלקית.
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר.
בסיר כבד גדול או בתנור הולנדי מעל חום מתון, מחממים את השמן עד שמדחום מטגן עמוק רושם 163°. עובדים בקבוצות, מטגנים את הסמוסה עד חום זהוב כהה, כ 4 דקות.
העברת כפי שנעשה על נייר מגבת מצופה גיליון אפייה לנקז מגניב. ממשיכים לטגן את הסמוסות הנותרות, ומחזירים את השמן ל-325°f בין קבוצות.
מגישים חם עם צ 'אטני כוסברה-מנטה ו/או צ' אטני מנגו, אם תרצה בכך.