קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סמוסה טורקיה

סמוסה טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Samosas טורקיה. מנה אחת מכילה 3584 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 355 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-371 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבקת אפייה, זרעי חרדל חום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סמוסה דל שומן, סמוסה, ו סמוסות בסיסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקיצור ומשתמשים בבלנדר מאפה או 2 מזלגות כדי לחתוך את הקיצור לתערובת הקמח עד שהוא דומה לארוחה גסה. בהדרגה להוסיף את המים בקבוצות 3 ולהשתמש בבלנדר מאפה או מזלגות כדי לעבוד אותו בעדינות לתוך הבצק (הבצק יהיה שאגי בהתחלה).
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים למשטח עבודה, ולשים את הבצק עד שהוא התייבש ומתחיל להחליק, כ 5 דקות (פני השטח של הבצק עדיין יופיעו שאגי; זה יהיה להחליק במהלך מנוחה). לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל, garam masala, זרעי חרדל, זרעי כמון, אבקת קארי ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד זרעי החרדל מתחילים פופ הבצל הוא שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלהגארם מסאלה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
מוסיף את השום ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
הסר את המחבת מן החום ולהוסיף את טורקיה, פירה, אפונה, צ ' ילי חם ומערבבים לשלב. התאם את התיבול לפי הצורך במלח והנח בצד כדי לאפשר להתקרר לפני מילוי הסמוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחלקים את הבצק samosa ל 6 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. על משטח מקומח קלות באמצעות מערוך מקורפל, לגלגל כל כדור לתוך מעגל מודד על פני 8 אינץ 'והוא בערך 1/8 אינץ' עבה. עשו קדימה: עיגולים של בצק סמוסה יכולים להתבצע קדימה, שכבות בין יריעות של נייר שעווה, עטוף בשכבה כפולה של פלסטיק, ומקורר במשך 24 שעות או קפוא עד 3 חודשים. להפשיר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
חותכים את עיגולי הבצק לשניים, כך שיש 12 חצאי עיגולים. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש קלות את הקצה השטוח של 1 חצי עיגול עם מים ואז לקפל 1 פינה למעלה ושוב באמצע. מקפלים את הפינה השנייה מעל לעשות משולש, וצובטים את פינות המשולש לאטום (להשאיר את הצד המעוגל פתוח). החזק את המשולש ביד שלך עם הצד פתוח מעוגל כלפי מעלה ולתת לבצק ליפול פתוח כדי להפוך קונוס. ממלאים במילוי 1/4 כוס, מברישים קלות את הקצה הפתוח הנותר של הבצק במים ואז צובטים לאורך הצד המעוגל כדי לאטום. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. לעשות קדימה: סמוסה מלא יכול להיות קפוא, עטוף היטב פלסטיק, עד 3 חודשים. מטגנים אותם ממצב מופשר חלקית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
בסיר כבד גדול או בתנור הולנדי מעל חום מתון, מחממים את השמן עד שמדחום מטגן עמוק רושם 163°. עובדים בקבוצות, מטגנים את הסמוסה עד חום זהוב כהה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
העברת כפי שנעשה על נייר מגבת מצופה גיליון אפייה לנקז מגניב. ממשיכים לטגן את הסמוסות הנותרות, ומחזירים את השמן ל-325°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מגישים חם עם צ 'אטני כוסברה-מנטה ו/או צ' אטני מנגו, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
מנטה צ ' אטנימנטה צ ' אטני
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז