סמוסה תפוחי אדמה וכרובית מתובל עם שני Chutneys
תפוחי אדמה מתובלים וסמוסה כרובית עם שני Chutneys עשוי להיות רק המתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן canolan, פרחים כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סמוסה תפוחי אדמה מתובל, מאפים ממולאים תפוחי אדמה מתובלים: סמוסה, ו סמוסות ירקות מתובלות קלות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך samosas: תפוחי אדמה ומבשלים כרובית במים כדי לכסות עד רק מכרז, 5 עד 7 דקות.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים זרעי חרדל, מכסים ומבשלים עד שהם קופצים, 30 עד 60 שניות. מערבבים בכורכום וקיין ומבשלים רק עד רוחש.
מוסיפים בצל, שום, וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בתערובת garam masala, מלח, מיץ לימון ותפוחי אדמה. מערבבים בכוסברה.
הניחו בצק שטוח על משטח עבודה וחתכו כל סיבוב ל-8 טריזים בצורת פאי. תל על 1 1/2 כף. מילוי תפוחי אדמה במרכז כל טריז. כדי לעצב כל סמוסה, מברשת קצוות של טריז מאפה עם מים, ואז למשוך את נקודות להיפגש במרכז. נקודות קמצוץ וקצוות לאטום, ניקוד neatening.
מעבירים סמוסה לתבנית אפייה מעוטרת.
אופים סמוסה עד הזהב, 18 עד 20 דקות. בינתיים, לעשות צ 'אטני מנטה: מערבולת מנטה, צ' ילה, בצל, סוכר, מלח, מיץ לימון, ו 3 כף. מים בבלנדר עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה קטנה. כף תמרינד צ ' אטני לקערה נוספת.
מגישים סמוסה חם עם chutneys.