תפוחי אדמה מתובלים וסמוסה כרובית עם שני Chutneys עשוי להיות רק המתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן canolan, פרחים כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סמוסה תפוחי אדמה מתובל, מאפים ממולאים תפוחי אדמה מתובלים: סמוסה, ו סמוסות ירקות מתובלות קלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך samosas: תפוחי אדמה ומבשלים כרובית במים כדי לכסות עד רק מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
מסננים וקוצצים.
3
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים זרעי חרדל, מכסים ומבשלים עד שהם קופצים, 30 עד 60 שניות. מערבבים בכורכום וקיין ומבשלים רק עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
5
מוסיפים בצל, שום, וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
הניחו בצק שטוח על משטח עבודה וחתכו כל סיבוב ל-8 טריזים בצורת פאי. תל על 1 1/2 כף. מילוי תפוחי אדמה במרכז כל טריז. כדי לעצב כל סמוסה, מברשת קצוות של טריז מאפה עם מים, ואז למשוך את נקודות להיפגש במרכז. נקודות קמצוץ וקצוות לאטום, ניקוד neatening.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
מעבירים סמוסה לתבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים סמוסה עד הזהב, 18 עד 20 דקות. בינתיים, לעשות צ 'אטני מנטה: מערבולת מנטה, צ' ילה, בצל, סוכר, מלח, מיץ לימון, ו 3 כף. מים בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה צ ' אטני
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס שום קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
יוצקים לתוך קערה קטנה. כף תמרינד צ ' אטני לקערה נוספת.