סמיך מפואר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sammich מפואר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, רוטב ווסטרשייר, בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: חזיר פראי Sammich, אורז מפואר במחיר מפואר, ו בראוניז מפוארים.
הוראות
בקערה בינונית לא נקבובית, מערבבים את רוטב הסויה, רוטב ווסטרשייר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
מניחים את החזיר בקערה, הופך מעיל היטב על כל הצדדים. מכסים ומקררים למשך שעתיים לפחות, ומאפשרים לבשר חזיר להשרות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים tenderloin בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים, חשוף, ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד טמפרטורת חזיר פנימי מגיע 140 מעלות F (60 מעלות C).
מסננים את הנוזל מתבנית האפייה ושומרים לאחר מכן כרוטב, אם תרצה בכך.
מרדדים את שני יריעות בצק עלים לעטוף כל פיסת פילה בבצק, איטום הקצוות כדי לסגור לחלוטין את הבשר. תחזיר את זה לתבנית האפייה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד המאפה הוא חום זהוב.