סנאפר אדום בעלי ענבים עם שום וחמאת צלפים
סנאפר אדום בעלים ענבים עם שום וחמאת צלפים נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 104 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פילה סנאפר, שום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -15 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו פילה סנאפר עם עשבי תיבול וחמאת צלפים, סנאפר עם עגבניות ענבים קלויים, שום ובזיליקום, ו סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור של התנור.
מתבלים את פילה הסנאפר במלח ים ופלפל.
הניחו שני עלי ענבים על משטח נקי כך שהם חופפים מעט.
מניחים פילה במרכז. מקפלים את העלים מעל מרכז הפילה כדי לסגור לחלוטין.
מברישים בשמן בחלקו העליון והתחתון כדי שהעלים לא יידבקו, ומניחים על תבנית צלייה. חזור על הפעולה עם שאר הפילטים והעלים.
מניחים את הדג מתחת לצלייה המחוממת מראש כ -6 סנטימטרים ממקור החום. צולים במשך 4 דקות לכל צד, הופכים פעם אחת, או עד שהדג אטום.
בזמן שהדג צולה, ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, גרידת הלימון, הצלפים, השרי והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה מוציאים את חבילות הדגים לפלטה, וכף את הרוטב מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריגיו]()
לשגשג פינו גריגיו