סנאפר אדום, סגנון Veracruz
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר אדום, סגנון Veracruz. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 226 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי מפרץ, צ'ילי jalapeño כבוש, פילה סנאפר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סגנון Snapper Veracruz אדום, אדום Snapper Veracruz בסגנון, ו Snapper אדום בסגנון Veracruz.
הוראות
מניחים עגבניות מנוקזות בקערה בינונית. באמצעות מחית תפוחי אדמה, למחוץ עגבניות מחית גס.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים מחית עגבניות ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים עלי דפנה, פטרוזיליה, אורגנו ומיצי עגבניות שמורים 1/4 כוס. מבשלים עד רוטב מתעבה, על 3 דקות.
מוסיפים זיתים, צימוקים, צלפים, וכל מיצי עגבניות שמורות הנותרים. מבשלים עד הרוטב מתעבה שוב, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מורחים 3 כפות רוטב בתחתית צלחת אפיית זכוכית 15x10x2 אינץ'. סדר דגים על גבי רוטב.
מפזרים דגים בקלילות עם מלח ופלפל. הרוטב נשאר על הכף.
אופים חשוף עד דגים הוא רק אטום במרכז, על 18 דקות. באמצעות מרית ארוכה, להעביר דגים עם רוטב לצלחות.
מקשטים עם חצאי חלפיניו כבושים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.