תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר בצל צרפתי. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שרי, מיץ לימון, פילה סנאפר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סביצ'ה סנאפר אדום עם חלפיניו ובצל אדום, סנאפר אדום עם סלט בצל אביב, ו סנאפר צרפתי ממערב הודו בגריל ברוטב צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית גדולה כבדה, zip-top פלסטיק.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
להוסיף קוביות לחם; שקית חותם, ולנער עד קוביות מצופות היטב. סדר קוביות לחם בשכבה אחת על 15 - x 10-x 1-אינץ ' ג ' לירול פאן מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל, סוכר ופפריקה; מטגנים 10 עד 12 דקות או עד הבצל רך משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
7
העברת תערובת בצל לתבנית אפייה 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
מניחים דגים על בצל, ומפזרים מיץ לימון, מלח ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכית
9
לנגב מחבת יבש עם מגבת נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים פלפל ירוק ופטריות, וטובלים עד רך. מערבבים עגבניות. תערובת פטריות כפית על דגים; טפטוף עם שרי. מכסים ואופים ב 400 במשך 15 דקות. לחשוף; למעלה עם קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.