סנאפר ורוד בגריל עם אננס מקורמל-חמאת בצל ירוק ותענוג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנו סנאפר ורוד בגריל עם חמאת בצל ירוק אננס מקורמל והתענגו על ניסיון. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 691 קלוריות. אם יש לך שמן קנולן, מיץ ליים, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל ותענוג עגבניות, סלמון בגריל עם ג'ינג'ר ותבשיל בצל ירוק, ו טאקו דגים בגריל עם עגבניות בצל ירוק.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-נמוך. צולים את הצ ' ילי עד לשלפוחיות והתרככו בכל רחביו.
מוציאים את הקליפה מהאננס ופורסים לתוךסיבובים בעובי 1 אינץ'.
מברישים את פרוסות האננס בשמן קנולה ומפזרים מעט סוכר. צולים עד לקרמל מכל הצדדים ופשוט רכים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
קוצצים גס מחצית מפרוסות האננס ו -1 מהצ ' ילי. מכניסים למעבד מזון עם החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה כמעט.
מוסיפים 2 מהבצל הירוק וצ ' ילה דה ארבול ודופק רק כדי לשלב. טעם. אם האננס לא מתוק במיוחד, הוסיפו מעט דבש ודופק רק כדי לשלב.
מעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר עד לקבלת יציבות והטעמים מתמזגים, לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
תנו לו להתחמם מעט לפני שצולים את הדג.
קוביות דק את שאר האננס והצ ' ילה.
שים אותם בקערה עם הבצל הירוק שנותר, שמן הזית, מיץ הליים ומעט מלח ופלפל. לזרוק לשלב. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הדג.
הגבירו את חום הגריל לגובה.
מברישים את הדג בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל, בשר-בצד למטה, עד חרוך ואתה יכול להזיז אותו עם מרית דגים ללא הבשר דבק הגריל, על 3 דקות. הפוך, ומרוח מעט מחמאת האננס בצד הבשר. צולים את הצד השני עד שהוא חרוך, כ -3 דקות.
מעבירים לפלטה, מורחים על מעט יותר מתערובת החמאה, מעליהם את האננס מתענגים ומגישים מייד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
![אלזס ווילם פינו גריס ריזרב]()
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.