סנאפר לימון בזיליקום בגריל עם פלפלים קלויים
גריל לימון בזיליקום סנאפר עם פלפלים קלויים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, פלפל, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. עם כפית נסו חציל בגריל ומוצרלאן טרי בג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, סנאפר אדום ולח צלוי עם עגבניות, בזיליקום ואורגנו, ו סנאפר עם עגבניות ענבים קלויות, שום ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מערבבים את הבזיליקום ואת 6 המרכיבים הבאים (בזיליקום דרך פלפל שחור) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
הוסף רצועות פלפל; לזרוק היטב.
מסננים פלפלים, הזמנת מרינדה.
מברשת שני הצדדים של פילה עם המרינדה השמורה.
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, צולה לעתים קרובות עם תערובת בזיליקום הנותרים.
מחלקים את תערובת הפלפל באופן שווה בין 4 צלחות. מעל כל מנה עם פילה.
מקשטים בעירית טרייה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס