סנאפר עם זיגוג אננס חריף
סנאפר עם זיגוג אננס חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שימורי אננס, חומץ אורז, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב gingerroot טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל עם קומפוט Fruited כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: סנאפר אדום W / סלסה אננס, סנאפר אדום חריף, ו כריכי סנאפר חריפים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הריבות, חומץ, זנגביל, שום, 1/2 כפית מלח קאיין; להפריש.
מניחים פילה על מחבת broiler מצופה ספריי בישול. לשפשף פילה עם שמן; מפזרים מלח שנותר.
צלוי 4-6 ב. מהחום במשך 5 דקות. למרוח עם חצי מהזיגוג. Broil 5-7 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. למרוח עם זיגוג נשאר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.