סנאפר עם שומר, בצל ועגבנייה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ראשוניים ופסקטאריים לאוסף שלך, סנאפר עם שומר, בצל ועגבנייה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 25 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 290 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם יין לבן, ציר עוף, עשבים דה פרובנס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . נסו שומר עם בצל מתוק בוויניגרט עגבניות , סנאפר אדום עם שומר וקצח שומר בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מייבשים את הדג ומפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה הניתנת לתנור, מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומטגנים את הבצל והשומר עד לריכוך והזהבה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות והעשבים דה פרובאנס ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, עוד 5 דקות. מגבירים את האש לגבוה ומטשטשים את המחבת עם היין, ציר העוף ומיץ הלימון ומניחים לבעבוע במשך דקה.
מכניסים את פילה הדג למחבת, מפזרים מלח ופלפל ומעל כל אחד מהם טיפת חמאה.
מכניסים לתנור ומבשלים עד שהדג מוכן, 8 עד 10 דקות.
מבשלים רק עד לקבלת קרם מעט, כדקה נוספת. סוחטים מיץ לימון על הדג ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
סנאפר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.