סנאפר קלוי באש עטוף בקליפות תירס ירוקות עם סלסת ג'לפנו חרוכה בתירס, ופסטו ג' לפנו
סנאפר קלוי באש עטוף בקליפות תירס ירוקות עם סלסת חלפיניו חרוכה בתירס, ופסטו חלפיניו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 758 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם לימונים, תירס אוזניים, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 81%. נסו הליבוט בגריל עטוף בקליפת תירס עם סלסת תירס חרוכה, צ'דר בורגר + מאיו תירס חרוך, ו נאצ'וס חזיר עם רוטב מורניי, אבוקדו-תירס, חלפיניו חרוך וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוציאים את הקליפות החיצוניות מאוד מהתירס. אתה צריך 8 לעטוף את הדג. משרים את הקליפות כ -30 דקות. מקלפים את הקליפות הפנימיות, מסירים את המשי וסוגרים את הקליפות סביב האוזניים ומשרים למשך 30 דקות.
מחממים את הגריל לגובה. צולים את התירס עד שהגרעינים מזהיבים וחרוכים מעט, כ -15 דקות.
מוציאים את הגרעינים מהתירס ומניחים בקערה. שמור את הקלחים לפסטו, המתכון למטה.
מברישים את הג ' לפנוס בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חרוך בכל רחבי, על 6 דקות. קוביות צ ' ילי, כולל עור וזרעים, והוסיפו 2 פלפלים בשווי לתירס עם הבצל, מיץ הליים, הדבש, 2 כפות שמן קנולה, כוסברה ותבלו במלח ופלפל. שמור את הג ' לפנו שנותר לפסטו
מוציאים את קליפות התירס מהמים ומייבשים.
מברישים את הסנאפר משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
הניחו 2 קליפות שטוחות על משטח עבודה כשהקצוות המחודדים פונים החוצה והבסיסים הרחבים חופפים בכ -3 אינץ'.
מניחים פילה 1 במרכז ומביאים את דפנות הלונג למעלה מעל הדג, חופפים מעט וטופחים כלפי מטה לסגירה. קשרו כל קצה של הצרור בחוט וקצצו את הקצוות לכ-1/2 אינץ ' מעבר לעניבה.
מברישים את הצרורות משני הצדדים בשמן ומניחים על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד או עד שהדג פשוט מבושל.
מברשת לחתוך בצד של לימונים עם קצת שמן קנולה, במקום על הגריל, לחתוך בצד למטה גריל עד חרוך מעט, על 1 דקה.
מערבבים כוסברה, ג ' לפנוס בגריל וקוביות, שום, צנוברים, מלח ופלפל במעבד מזון ומעבדים עד קצוץ גס. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומעבדים עד לתחליב.
מגרדים חלב וכל הגרעינים שנותרו מתירס בגריל על ידי עמידה של קלחים בקערה והפעלת להב סכין במורד הקלח. מערבבים את החלב והשריטות לפסטו ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב לאנג פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![יקב לאנג פינו גרי]()
יקב לאנג פינו גרי
"אחות נירוסטה" לשמורה של לאנג פינו גריס, 2015 הוא קלאסי מראה ריפר, פירות טרופיים האופייניים זה וינטאג ' חם תוך שמירה על נוכחות יפה של חומציות בסדר ברחבי.