כריך פוקצ'ה ענק הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 12. מנה אחת מכילה 432 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצה, מלח שום, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 56% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קונכיות ים ענקיות או מניקוטי ממולאות , עוגיות שוקולד זוגיות ענקיות של ילד רע , וסנדוויצ'י אוראו ענקיים - ללא גלוטן וללא חלב .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, השמרים והמלח. בסיר מחממים את המים, המולסה והחמאה ל-120-13
מהדקים בצק על 14 אינץ' משומן. מחבת פיצה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
5
מברישים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
מפזרים את הבצל, השומשום ומלח השום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
אופים בחום 350 במשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים לרשת לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
9
מפצלים את הפוקצ'ה לשניים אופקית; מורחים מיונז וחרדל על הצדדים החתוכים. על החצי התחתון, שכבו את החסה, החזיר, הגבינה, הבצל, הפלפל הירוק והעגבניות. להחליף חצי לחם. מצננים עד להגשה.