תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך של Primanti. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. לך לחנות ותביא פרובולונה, זרעי סלרי, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך פרימנטי-ברו תוצרת בית., המבורגרים בסגנון Primanti, ו Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich.
הוראות
1
לזרוק יחד את הכרוב, חומץ, שמן זית, זרעי סלרי, מלח, וסוכר בקערה גדולה.
תן לסלט הכרוב לשבת והטעמים יתערבבו בזמן שאתה מכין את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
3
חותכים תפוחי אדמה unpeeled למקלות על 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה על חום בינוני. השמן מוכן כאשר קצה תפוח אדמה באמת רוחש על קשר. בזהירות להחליק את תפוחי האדמה לתוך השמן כדי לטגן מעל חום מתון, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד פריך, חום זהוב, מבושל דרך, כ 8 עד 10 דקות. אל תתנו לצ ' יפס חום מהר מדי! (הם עשויים להישאר גלם מבפנים ונשרפו מבחוץ אם הם מבושלים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מסננים על מגבות נייר, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מחממים עוד מחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר המחבת חמה, לצרוב את capicola פרוס עד טבול משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Capicola
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת מחום, ולעשות שתי ערימות של capicola על צלחת בצד, הנחת פרוס פרובולונה על גבי, כדי לקבל את זה התחיל נמס בזמן שאתה להרכיב את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
Capicola
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
כדי להרכיב, להניח שתי פרוסות לחם על משטח העבודה שלך.למעלה עם הקפיקולה וגבינה מותכת. למעלה עם הצ ' יפס, סלט כרוב, ועגבניות פרוסות.למעלה עם הלחם הנותר, לחתוך לשניים, ומגישים מיד.