סנדל אפוי ופריך
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סנדל אפוי פריך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ופלפל, פאנקו, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סנדל אפוי ופריך, דג סנדל אפוי, ו גבינת פרמזן אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. תחתית ערפל של צלחת אפייה גדולה עם תרסיס בישול nonstick.
מערבבים היטב עם פאנקו, פרמזן וחמאה בקערה קטנה ומערבבים.
מפזרים את שני הצדדים של דג סנדל בנדיבות עם מלח ופלפל. מסדרים דגים בתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים תערובת פאנקו פרמזן על פני דגים.
אופים עד דגים מבושלים דרך פירורים הם זהובים, על 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.