סנדל האיטי
דג סנדל האיטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, עגבניות, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סלט כרוב מהאיטי, סלט תפוחי אדמה האיטי, ו סנאפר בחצר האיטי-בוליון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פילה פלאונדר בצלחת רדודה.
מפזרים באופן שווה עם מיץ ליים, 1/2 כפית מלח, ו 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה.
ממיסים חמאה על חום בינוני-גבוה במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפילה; מוסיפים שמן זית.
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים. לטגן 3 דקות או עד רך.
מוסיפים עגבניות, מיץ תפוזים, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל; מביאים לרתיחה.
הוסף פילה דגים; להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, כ 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מניחים דגים על צלחות הגשה; רוטב כפית באופן שווה על פילה.
מגישים עם אורז יסמין פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו