סנדל מטוגן במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פאן מטוגן פלאונדר. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך קמח, מלח ופלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ביצי דג סנדל מטוגן בחמאה, סנדל מטוגן במחבת עם תפוחי אדמה בפטרוזיליה, ו סנדל מטוגן במחבת עם Poblano-תירס להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף פילה במים קרים להתייבש טפיחה.
מפזרים מלח ופלפל. לדלות פילה בקמח.
מניחים שמן ו 2 כפות חמאה במחבת שטוחה, כבדה תחתית וחום על בינוני גבוה עד חמאה נמס. שמירה על חום בינוני גבוה, לבשל דגים בצד 1 על 3 דקות (פחות או יותר, בהתאם לגודל של פילה), עד חום עמוק ופריך. הפעל דגים ומבשלים בצד השני, על 3 דקות. להפוך דג רק פעם אחת.
הסר דגים למגש. כבה את החימום. למחבת חמה, להקציף הנותרים 1 כף חמאה.
יוצקים צלפים, נוזלים וכל.
יוצקים רוטב דק על פילה דגים. הגישו מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.