קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אוכמניות טעים

סנדלר אוכמניות טעים
מאפה אוכמניות טעים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. 314 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 32%. נסו עוגת ספל מיקרוגל אוכמניות טעימה, אוכמניות מתפורר ברים: בר טעים, ו מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 11x7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מורחים את האוכמניות החוצה כדי לכסות את כל החלק התחתון של צלחת האפייה. לסחוט את המיץ מן הלימון מעליהם. בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה ו 1 1/8 כוסות סוכר עד חלקה. מערבבים בקמח ואבקת אפייה לסירוגין עם החלב עד חלקה. החובט יהיה דק. כף על פירות יער, ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אוכמניותאוכמניות
פירות יערפירות יער
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
לימוןלימון
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 1/2 כוסות סוכר, מלח, קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים מעל החלק העליון של הבלילה. אבק עם קמצוץ של קינמון, ואז לשפוך את המים הרותחים על כל המנה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מיםמים
5
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.