סנדלר אננס
סנדלר אננס יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 304 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-420 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם חלב, סוכר, קמח בתפיחה עצמית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדלר אננס, סנדלר אננס, ו סנדלר אפרסק אננס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ממיסים את החמאה בתנור.
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, סוכר לבן וחלב לתערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה.
בקערה נפרדת זורקים אננס עם סוכר חום עד שהפירות מצופים היטב. זרוק תערובת אננס על ידי כפיות לתוך הבלילה.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
סנדלר עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין מבעבע, ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.