מתכון איטי סיר אפרסק סנדלר מוכן בתוך כ 3 שעות ו 30 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגלת, אבקת אפייה, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 71 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו סנדלר אפרסק לבישול איטי, סנדלר אפרסק לבישול איטי, ו סנדלר אפרסק לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב בקערה גדולה את הסוכר, שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, פלפל אנגלי, אגוז המוסקט והמלח הכשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מלח כשר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את החמאה ועובדים לחומרים היבשים עד שנוצר מרקם פירורי. מקפלים פנימה את פרוסות האפרסק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אפרסק
3
חמאה בתחתית ובצדדים של סיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים את התערובת לסיר האיטי ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 עד 3 1/2 שעות.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אחוזת גונדרלוך ריזלינג יבשה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.