סנדלר אפרסק עם שבבי
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 22%. נסו סנדלר תפוחים Pinwheel, עוגת תפוחים-דובדבנים עם ביסקוויטים, ו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית. שים בצד סוכר מתובל.
מערבבים קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף בחמאה צוננת עד צורות ארוחה גס.
מוסיפים קרם ווניל; מערבבים עד טופס גושים לחים. ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח קלות רק עד חלקה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 9x15 אינץ'.
מפזרים סוכר מתובל. החל מ 1 צד ארוך, לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון.
העברה לתבנית אפייה. כיסוי יומן עם ניילון לעטוף להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מחממים תנור ל 350°f. מערבבים סוכר, שעועית וניל, וקמח במעבד עד וניל קצוץ דק; מניחים בקערה גדולה.
להוסיף אפרסקים ומיץ לימון; לזרוק מעיל.
העברת תערובת אפרסק למחבת עוגה בקוטר 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'.
אופים עד מילוי מבעבע, על 30 דקות.
חותכים את יומן הבצק לרוחב לביסקוויטים בעובי 1 אינץ'.
מניחים ביסקוויטים על גבי מילוי.
אופים עד ביסקוויטים זהובים, כ 45 דקות. מגניב לפחות 10 דקות. אבק עם אבקת סוכר ומגישים חם.