סנדלר אפרסקים בתנור הולנדי
סנדלר אפרסקים בתנור הולנדי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, תערובת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים בתנור הולנדי, סנדלר אפרסקים בתנור הולנדי, ו סנדלר תנור הולנדי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ריסוס תנור הולנדי עם תרסיס שמן צמחי
מסננים 1 פחית של האפרסקים.
שלב את שתי פחיות של אפרסקים, כולל מיץ מן הפחית undrained, אוכמניות, אם שימוש, תערובת אפייה, סוכר, ו קומץ של קינמון.
מניחים את התערובת לתוך התנור ההולנדי.
מערבבים את תערובת הביסקוויט, סוכר, חמאה, וחלב בשקית פלסטיק resealable. טיפה של בצק, באמצעות האצבעות שלך, על גבי האפרסקים.
מניחים את התנור ההולנדי לתנור שחומם מראש ואופים במשך 45 דקות, עד שהחלק העליון הוא חום זהוב וקשוח.