סנדלר דובדבן-ליים עם ביסקוויטים וניל קרם Fraîche
סנדלר דובדבן-ליים עם עוגיות וניל קרם Fraîche יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יש קינוח זה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, תאנים צלויות עם קרם וניל Fraîche, ו דבש תותים בלסמיים עם וניל קצפת קרם Fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450°f. מערבבים סוכר חום, קורנפלור, ומלח במחבת nonstick גדולה; מערבבים במים 1/2 כוס. מערבבים מעל חום בינוני עד סוכר עמילן תירס להתמוסס.
מוסיפים דובדבנים; מביאים לרתיחה, גירוד צדדים של מחבת ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים במיץ ליים וקליפת ליים.
העברת מילוי לתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת.
לטאטא קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
להקציף קרם fraîche, וניל, קליפת ליים בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קרם פרש למרכיבים יבשים; מערבבים עם מזלג רק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק על פני השטח משוריין ללוש רק עד הבצק מחזיק יחד, על 6 סיבובים. לאסוף בצק לתוך עגול; טפיחה על עובי 1/2 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 אינץ ' או חותך עוגיות טבול בקמח, לחתוך את הכדורים. לאסוף פיסות בצק יחד; לטפוח עד עובי 1/2 אינץ ' לחתוך יותר כדורי בצק עבור סך של
מעבירים סיבובים לעטיפת אפייה אחרת; מברשת צמרות קלות עם חלב, ואז מפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
מניחים דובדבנים על תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור והביסקוויטים בשליש העליון של התנור.
אופים עד דובדבנים מבעבעים וביסקוויטים הם זהובים, על 17 דקות.
מחלקים דובדבנים חמים בין 6 קערות; למעלה כל אחד עם 1 ביסקוויט ומגישים.