קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

סנדלר צלעות קצר

סנדלר צלעות קצר
סנדלר צלעות קצר יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 513 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, עלה דפנה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי צלעות קצרים, ראגו צלעות קצר, ו צלע קצרה בורגיניון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה רדודה מערבבים 1/2 כוס קמח, 3/4 כפית מלח ופלפל. טובלים צלעות קצרות בתערובת קמח לציפוי כל הצדדים; לנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בתנור הולנדי אטום לתנור מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית. בשר בקר חום בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בצל, גזר קצוץ וסלרי; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה רסק עגבניות ושאר הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה ציר ויין עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים בקר למחבת; מערבבים פנימה תיבול עופות, עלה דפנה ושאר המלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים, מכוסה, 1-3 / 4 שעות. מערבבים בצל פנינה וחתיכות גזר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים, מכוסים, 30-45 דקות יותר או עד שהבשר והבצל רכים. שומן רזה ולהסיר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
בקערה קטנה, מערבבים תערובת ביסקוויט וחלב רק עד צורות בצק רך. זרוק על ידי דל 1/4 כוסות מעל תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד Johnsonville® נקניק איטלקי טחון עדין, מבושל ומפורר1/2 פאונד Johnsonville® נקניק איטלקי טחון עדין, מבושל ומפורר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
אופים, לא מכוסים,40-45 דקות יותר או עד שהציפוי מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מפזרים טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקביסקוויט / תערובת אפייהביסקוויט / תערובת אפייה1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות בקר קצרות ללא עצמות, חתוכות ל-1-1/2 אינץ'. חתיכותצלעות בקר קצרות ללא עצמות, חתוכות ל-1-1/2 אינץ'. חתיכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבש או ציר בקר נוסףיין אדום יבש או ציר בקר נוסף1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי בשרמלאי בשר1( חצילים)גזר, קצוץגזר, קצוץ41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לחתיכות 2 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 2 אינץ1צלעצלע סלרי, קצוצהצלע סלרי, קצוצה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק8ריבס, קצוץ טרי או קפואעלי טימין טרייםעלי טימין טריים1שן שום, טחוןשן שום, טחון1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2% חלב2% חלב5(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת בצל פנינה קפוא, מופשרחבילת בצל פנינה קפוא, מופשר1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס11 קילו קישואים,צווארי עוףצווארי עוף1(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולקמלח, מחולק2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי 2012 פינו נואר של עמק הנהר הרוסי שלנו נפתחת בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.