סנדלר קרם אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר קרם אוכמניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 770 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. עבור חלופה דומה, אבל בריא יותר, לנסות את מאפה אפרסקים II. אם אתה מנסו לאכול בריא יותר, להיות מודע לכך כי מתכון זה מכסה 4% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים נחשב לא כל כך בריא. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. זה מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדלר קרם אוכמניות, מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, ו סנדלר אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט.
להקציף לשלב קמח, 2 כפות סוכר, מלח, ואבקת אפייה בקערה.
מוסיפים כוס אחת שמנת כבדה וכוס אחת חצי וחצי. בעדינות לקפל את הנוזל לתוך החומרים יבשים, דואג לא לעבוד את הבצק.
מוסיפים חצי וחצי נוספים בטפטופים קטנים לפי הצורך, עד שהבצק מעט דביק. כמה כתמים יבשים הם בסדר; חשוב לא לעבוד יתר על המידה את הבצק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. אבק את החלק העליון עם קמח, ולחץ בעדינות את הבצק לעיגול שטוח עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' עבה.
השתמש חותך מקומח לחתוך את הבצק לצורות.
חותכים את הצורות קרוב ככל שתוכל כדי להפיק את המרב של חתיכת הבצק.
תדחפו את מה שנשאר אחרי שתחזרו את הסיבוב הראשון של הצורות. אין לקפל או לערבב. תסיים לחתוך את הבצק.
לשפשף את גרידת לימון ו 1/2 כוס סוכר מגורען יחד בין האצבעות שלך, ואז לטאטא את קורנפלור לתערובת הסוכר.
לזרוק את האוכמניות בתערובת הסוכר, ואז לשים אותם בתבנית האפייה שלך או באופן שווה להפיץ אותם בין שישה ramekins.
מעל האוכמניות עם עוגיות השמנת. הביסקוויטים עשויים להיות ממוקמים כך שהם כמעט נוגעים אחד בשני.
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חמאה מומסת, ואז מפזרים סוכר מגורען.
מניחים את צלחת האפייה או ramekins על תבנית אפייה (חשוב מאוד! האוכמניות יהיו בועה מעל וליצור בלגן) ואופים עד צמרות הביסקוויטים הם חום זהוב אוכמניות מבעבעות בכל רחבי, סיבוב באמצע. עבור ramekins הזמן הכולל הוא כ 20 דקות, ועל אפיית מנות הזמן הכולל הוא כ 30 דקות.
מקציפים כוס אחת שמנת קרה וכבדה לפסגות רכות. אם משתמשים בתבנית אפייה, מנה סנדלר על צלחות. מעל כל סנדלר עם קצפת ומגישים חם.