סנדלר ריבס תות
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? סנדלר ריבס תות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 782 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, תותים, ביצה, וחלב. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קובלר תות ריבס, סנדלר ריבס תות, ו סנדלר ריבס תות.
הוראות
לזרוק את ריבס ותותים עם סוכר, טפיוקה, zest, לתת מנוחה: בקערה, לערבב את הריבס ואת התותים עם הסוכר, טפיוקה, וגוון כתום.
בואו לשבת לmacerate במשך 30 דקות עד שעה.
מחממים תנור ל 177° (175°C).
הפוך את ציפוי ביסקוויט: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, 2 כף סוכר, אבקת אפייה ומלח.
השתמש שלך (נקי) ידיים לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים, עם חתיכות חמאה לא גדול יותר אפונה.
מערבבים בחלב וביצה עד רק לחלח (לא יתר לערבב!).
שים פירות בתבשיל, למעלה עם בצק ביסקוויט:
יוצקים את תערובת ריבס תות לתוך תבשיל 2 ליטר. זרוק את הבצק ביסקוויט על גבי הפרי, כמו אבני ריצוף.
אופים בתנור 177° (175°C) במשך 35 דקות עד קרום הסנדלר הוא חום זהוב.
מגישים עם קצפת (אופציונלי).
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לזווג סנדלר עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![קרם שרי NV Solera]()
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.