צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? סנדלר ריבס תות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 782 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, תותים, ביצה, וחלב. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קובלר תות ריבס, סנדלר ריבס תות, ו סנדלר ריבס תות.
הוראות
1
לזרוק את ריבס ותותים עם סוכר, טפיוקה, zest, לתת מנוחה: בקערה, לערבב את הריבס ואת התותים עם הסוכר, טפיוקה, וגוון כתום.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תותים טריים וקצפת נוספת
טפיוקה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לשבת לmacerate במשך 30 דקות עד שעה.
3
מחממים תנור ל 177° (175°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הפוך את ציפוי ביסקוויט: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, 2 כף סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
השתמש שלך (נקי) ידיים לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים, עם חתיכות חמאה לא גדול יותר אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מערבבים בחלב וביצה עד רק לחלח (לא יתר לערבב!).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
שים פירות בתבשיל, למעלה עם בצק ביסקוויט:
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
יוצקים את תערובת ריבס תות לתוך תבשיל 2 ליטר. זרוק את הבצק ביסקוויט על גבי הפרי, כמו אבני ריצוף.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספת
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
1
אופים בתנור 177° (175°C) במשך 35 דקות עד קרום הסנדלר הוא חום זהוב.
ניתן לזווג סנדלר עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.