סנטה ועוגיות חג המולד של האלף
עוגיות חג המולד של סנטן ושדון עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 236 קלוריות. צאו לחנות ואספו תמצית שקדים, זילוף ודראג' ים פנינים, סוכר של קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 7%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו עוגיות חג המולד של סנטה, שלג מושלם שלנו: עוגיות חג המולד עבור סנטה, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג המולד הנורבגיות, שזיפים מתובלים גזר משמרים סהרונים ותפוז שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים את הביצה ותמציות.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה וקרם האבנית; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מחלקים את הבצק לשליש. מעצבים כל אחד מהם לכדור ואז משטחים לדיסק. עוטפים בניילון ומצננים במקפיא למשך 15 דקות או עד שקל לטפל בהם.
לסנטה: על משטח מקומח קלות מרדדים מנת בצק אחת ל -10 אינץ'. מעגל. הופכים צלחת פשטידה הפוכה מעל העיגול וחותכים סביב הקצה בעזרת סכין; שאריות מילואים.
מניחים טריזים 2 פנימה. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים. מקפלים את קצה כל טריז כלפי מטה. תוחבים חתיכת בצק גרוטאות (בערך 1/2 אינץ'. כדור) מתחת לחלק העליון של הקפל.
מרדדים מנת בצק נוספת ל -10 אינץ'. מעגל.
חותכים לשניים; חותכים חצי לארבעה טריזים ואת החצי השני לשמונה טריזים. חזור על יצירת סנטה עם הטריזים הגדולים.
מעבירים טריזים קטנים לתבנית אפייה; מקפלים טיפים כלפי מטה ויוצרים כובעים.
מרדדים את יתרת הבצק ל -10 אינץ'. מעגל.
מעבירים לסדיני אפייה; מקפלים טיפים למטה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-13 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מגניב במשך 2 דקות.
הסר מהמחבתות למתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
לקישוט: בקערה גדולה שלבו את סוכר הקונדיטורים, אבקת המרנג וקרם האבנית; מוסיפים מים. מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים גבוה במשך 4-5 דקות או עד שנוצרות פסגות נוקשות.
ציפוי גוון עם צבעים לבחירתכם. (לשמור שאינו בשימוש הדובדבן מכוסה בכל העת עם מטלית לחה. במידת הצורך, היכו שוב במהירות גבוהה כדי להחזיר את המרקם.) עובדים עם עוגיה אחת בכל פעם, מקשטים בציפוי, מצמידים מרשמלו לקצה הכובע ומסיימים עם זילוף ודראג ' ים לפי הצורך.
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.