ספגטי אפוי
המתכון ספגטי אפוי יכול להתבצע תוך כ-50 דקות. למנה העיקרית הזו יש 491 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, עירית, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את רוטב העגבניות, הפטריות, אבקת השום והאורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים מבשלים את הספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה קטנה שלבו את גבינת השמנת, גבינת הקוטג', השמנת החמוצה והעירית; מקציפים היטב.
מניחים חצי ספגטי ב -4 קו-טי משומן. תבנית אפייה. כף תערובת גבינת שמנת באופן שווה מעל.
שכבה עם הספגטי שנותר וכל תערובת הבקר.
זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל. מכסים ואופים בחום של 350 אפים למשך 20 דקות. לחשוף; לאפות 5-10 דקות יותר עד מחומם דרך.