ספגטי אפוי
ספגטי אפוי דורש כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב עגבניות, ביצה, פלפל ובצל. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה גדולה מקציפים את הביצה, החלב והמלח.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ורוטב עגבניות. כף מעל תערובת הספגטי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20 דקות.
אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.