ספגטי אפוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך רוטב עגבניות ללא מלח, ספגטי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. נסו ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה גדולה מקציפים ביצה וחלב.
העברה ל-13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ורוטב עגבניות. כף מעל תערובת הספגטי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20 דקות.
אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.