קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי אפוי

ספגטי אפוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך רוטב עגבניות ללא מלח, ספגטי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. נסו ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה גדולה מקציפים ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הוסף ספגטי; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
3
העברה ל-13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ורוטב עגבניות. כף מעל תערובת הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פלפל ירוקפלפל ירוק
ספגטיספגטי
נקניקנקניק
בצלבצל
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.