ספגטי אפוי בפיצה
ספגטי אפוי פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, ספגטי, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ספגטי פיצה אפוי, ספגטי אפוי בפיצה, ו ספגטי פיצה פאי.
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. בתנור הולנדי, לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, באמצעות זמן טבח מינימלי. החזירו את הספגטי לתנור ההולנדי.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז. בתנור הולנדי, לזרוק ספגטי, נקניק, רוטב פיצה ופפרוני.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן וביצים. כפית חצי מתערובת ספגטי לתבנית אפייה. Dollop עם תערובת ריקוטה; להפיץ באופן שווה מעל.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם נשאר תערובת ספגטי.
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד מבעבע.