קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

ספגטי בחבילה: ספגטי Al Cartoccio

ספגטי בחבילה: ספגטי Al Cartoccio
ספגטי בחבילה: ספגטי Al Cartoccio דורש סביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 429 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם טבעות קלמרי, עלי פטרוזיליה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המולים וצדפות בסיר גדול עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית, יין לבן ומים. מערבבים לשלב. מכסים את הסיר במכסה ומניחים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הפגזים לפתוח, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
שמן זיתשמן זית
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הסיר מן החום בזהירות להסיר את המולים וצדפות מן הקונכיות שלהם. להעביר את הנוזל דרך מסננת בסדר ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
4
יוצקים 1/2 כוס שמן זית בסיר 3 או 4 ליטר מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, אבל לא מעשן, מוסיפים את השום ומבשלים עד זהב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הקלמרי, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דיונוןדיונון
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
7
מוסיפים הרבה פטרוזיליה, מולים, צדפות, פתיתי צ ' ילי ומרק שמורות. מבשלים, מכוסה, במשך 1 עד 2 דקות, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מוליםמולים
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
צדפותצדפות
8
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים את הספגטי ואת parboil 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
11
לנקז ולהסיר מסננת בקערה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
12
מסננים את הפסטה ומוסיפים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
טפטוף עם 1 כף שמן זית לזרוק. כפית חצי רוטב פירות הים על הפסטה ולזרוק שוב לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מאכלי יםמאכלי ים
פסטהפסטה
רוטברוטב
14
באמצעות חתיכת מרובע גדול של רדיד להפוך את כל 4 הצדדים של כיכר רדיד, ויצרו מתרס קיר 3 עד 4 אינץ', כך הרוטב לא ייגמר. כפית את כל הפסטה והרוטב על הכיכר לסכל. משוך את הצדדים של רדיד מעל תל של פסטה ורוטב, ולאטום בחלק העליון כדי ליצור חבילה גדולה. זה יכול להיעשות גם באמצעות 4 ריבועים קטנים בגודל של נייר, כדי ליצור 4 חבילות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
מניחים את החבילה (או חבילות) על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
16
בזהירות להעביר את החבילה המבושלת (או חבילות) ל 1 מנה גדולה (או 4 קטנים יותר). חותכים את החלק העליון של החבילה פתוח עם סכין ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
17
מקשטים עם פתיתי פטרוזיליה ופלפל צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פטרוזיליהפטרוזיליה