ספגטי בקר ופטריות
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו ספגטי בקר ופטריות. מתכון זה מספיק ל-4 מנות עם 158 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא מוצרי חלב . אם יש לכם בצל, מרק פטריות מרוכז, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -50 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספוניקולרי של 55% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פילה בקר ברוטב פטריות אלואט® שמנתי , מרק בקר ופטריות עשיר , וספגטי טונה עם פול .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הבשר והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; סננו. ערבבו פנימה את רוטב העגבניות, המרק והמים.
מוסיפים ספגטי; מערבבים לציפוי.
מניחים בתבנית אפייה מרובעת משומנת בגודל 20 ס"מ. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש בקדרה קפואה: יש להפשיר במקרר. לכסות ולאפות בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד שהקדירה מתחממת לחלוטין.