ספגטי ברוטב בולונז דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. אם יש לכם סלרי, פנצ'טה, חזיר טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי ברוטב בולונז, ספגטי ברוטב בולונז, ו ספגטי ברוטב בולונז.
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, ממיסים את החמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיף את השום, pancetta, גזר, בצל וסלרי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבצל הוא זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את בשר בקר טחון חזיר ומבשלים על אש מתונה, לשבור את הבשר עם כף עץ, עד לא נשאר ורוד, על 8 דקות. מערבבים את מורטדלה רסק עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, את המניה, אגוז מוסקט ו 1 כף כל אחד פטרוזיליה ובזיליקום ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 1 1/2 שעות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף גדושה פלפל לבן
6
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
לנקז ולהחזיר אותו לסיר.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מערבבים את השמנת ואת שאר 2 כפות פטרוזיליה ו 1 כף בזיליקום לתוך רוטב הבשר. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים 2 כוסות לספגטי וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ספגטי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מעבירים את הספגטי לקערה גדולה, למעלה עם הרוטב הנותר ומגישים. תעבירי את גבינת הפרמזן לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
ספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הפוך קדימה: רוטב בולונז יכול להיות בקירור עד 5 ימים.