קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)

ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)
ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו) היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 317 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פרושוטו, ספגטי דגנים מלאים, שמן זית ופקורינו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו), סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו ופקורינו, וספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מחממים מחבת קטנה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את גרגירי הפלפל וצולים כ-20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
3
מוסיפים את השמן ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את הפסטה ושומרים כ-1/2 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים 1 כוס הפקורינו ומערבבים לאיחוד, הוסיפו בהדרגה מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מוסיפים את תערובת השמן, פרושוטו, 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בזיליקום. לערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מקשטים בשארית הפקורינו, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות