קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)

ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)
ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו) היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 317 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פרושוטו, ספגטי דגנים מלאים, שמן זית ופקורינו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו), סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו ופקורינו, וספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מחממים מחבת קטנה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את גרגירי הפלפל וצולים כ-20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
3
מוסיפים את השמן ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים את הפסטה ושומרים כ-1/2 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים 1 כוס הפקורינו ומערבבים לאיחוד, הוסיפו בהדרגה מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מוסיפים את תערובת השמן, פרושוטו, 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בזיליקום. לערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מקשטים בשארית הפקורינו, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות