קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)

ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)
ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו) היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 317 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פרושוטו, ספגטי דגנים מלאים, שמן זית ופקורינו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו), סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו ופקורינו, וספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1
מחממים מחבת קטנה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את גרגירי הפלפל וצולים כ-20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
3
מוסיפים את השמן ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מסננים את הפסטה ושומרים כ-1/2 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים 1 כוס הפקורינו ומערבבים לאיחוד, הוסיפו בהדרגה מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מוסיפים את תערובת השמן, פרושוטו, 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בזיליקום. לערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
9
מקשטים בשארית הפקורינו, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות