קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

ספגטי וקציצות

ספגטי וקציצות
ספגטי וקציצות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 680 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 687 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך ביצים, פירורי לחם, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. ציון זה הוא סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות עוף לספגטי וקציצות, הספגטי והקציצות הטובים ביותר, ו ספגטי וקציצות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקציצות: בקערה גדולה, בעזרת הידיים מערבבים יחד את הבקר, החזיר, הפרמזן, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, הציר, המלח, הקאיין, הביצים, השום והבצל עד לאיחוד אחיד. היזהר לא לעבוד יתר על המידה בתערובת; אתה לא רוצה לדחוס את הבשר יותר מדי או שקציצות הבשר יהיו קשות. שים מעט שמן על הידיים שלך ויוצר באופן רופף לקציצות בגודל כדור גולף. אתה צריך בערך 2
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית. מוסיפים בעדינות את הקציצות ומשחימים היטב מכל הצדדים; זה ייקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
העבירו את הקציצות לצלחת, והכניסו למקרר עד שאתם מוכנים לבשל אותן בסוגו.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
5
לרוטב: באותה מחבת בה השתמשת לבישול הקציצות, מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומוסיפים את הסלרי, הבצל והגזר. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את השום ואת עלי הדפנה ומבשלים עד ריחני, 1 דקה. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהוסיף את רסק העגבניות, קלוי אותו על החלק התחתון של המחבת במשך 1 דקה. מערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את העגבניות, ציר העוף והטימין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות רבה, מכוסים חלקית, עד שהם סמיכים ומופחתים משמעותית, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים בזהירות את הקציצות, כמה בכל פעם, ומבשלים, תוך ערבוב עדין מאוד מדי פעם - אל תשברו-א-יה! - עד מבושל דרך, 40 דקות. מחק את עלי הדפנה וענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
9
מוסיפים את רוב הבזיליקום ומערבבים, שומרים מעט כדי לפזר מעל להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
בינתיים מבשלים את הספגטי בסיר מים רותחים מומלחים עד אל דנטה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
להגשה מכניסים את הפסטה לקערת הגשה גדולה. מיד רוטב מצקת על גבי ולאחר מכן את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מקשטים בבזיליקום טרי קצוץ ופרמזן טרי מגורד. צלחת את הרוטב הנותר ואת כדורי הבשר בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')361 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טריים (עשויים מלחם מעופש)פירורי לחם טריים (עשויים מלחם מעופש)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות סן מרזנו קצוץעגבניות סן מרזנו קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץגזר, קצוץ1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)15חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוציםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוצים12חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד791 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, חנות תוצרת בית עדיפה או דל נתרן קנהציר עוף, חנות תוצרת בית עדיפה או דל נתרן קנה3בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף, חנות תוצרת בית עדיפה או דל נתרן קנהציר עוף, חנות תוצרת בית עדיפה או דל נתרן קנה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה, בתוספת יותר ליצירת כדורי בשרשמן זית כתית מעולה, בתוספת יותר ליצירת כדורי בשר50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגורר טרי, ועוד לקישוטפרמזן מגורר טרי, ועוד לקישוט8שרימפס וורידיםמלחמלח454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט2או 3 ענפים טימין טרי, קשור יחד עם חוט כותנהאו 3 ענפים טימין טרי, קשור יחד עם חוט כותנה11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

ספגטי וקציצות עובדים ממש טוב עם קיאנטי, נירו ד ' אבולה וסנגיובזה. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.