ספגטי מהיר עם צדפות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו ספגטי מהיר, ספגטי סטובטופ ספידי, ו ספגטי מהיר עם עוף ועגבניות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, לבשל את הפסטה. מרתיחים את הקומקום, ואז שלושה רבעים למלא מחבת גדולה עם מים רותחים.
מוסיפים קצת מלח המים יראואז סליל בספגטי. מבשלים, חשוף, במשך 12 דקות או על פי הוראות חבילה.
בינתיים, כדי להפוך את הרוטב, להטות את רוטב הצדפה לתוך מחבת קטנה, לשפוך את היין ולהוסיף את השום. מבשלים במשך כמה דקות בזמן שאתה קוצצים בגסות את הפטרוזיליה, ולאחר מכן מערבבים לתוך הרוטב לטחון כמות טובה של פלפל שחור.
מסננים את הספגטי וקצה לקערה מחוממת.
יוצקים ברוטב ולזרוק היטב.
מגישים מיד, עם פרמזן מגוררת מפוזרים על פני אם אתה רוצה.